Nyári Tamás - Manzar Tattoo

"Ádi segített a fotózás során kicsit kilökni a komfortzónámból, melynek következtében olyan oldalam tudtam mutatni a kamerának, amit nem mindig mutatok. Gyors és dinamikus volt a fotózás, rengeteg ötletet tudtunk megvalósítani ami tervben volt. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, a hangulat és a helyszín is hibátlan volt."

Anna és Attila

"Ádám "ízig-vérig" fotós, szívből jövő lelkesedéssel veti bele magát a munkába, amely számára nem is munka, inkább küldetés. Kreatív, türelmes, segítőkész és nagyon precíz. Élmény vele a fotózás, a végeredmény pedig magáért beszél!"

Baranyai -Fredy- Alfréd - Elegante Szalon

"A legmenőbb, leghiggadtabb fotós. A nyugalmat, derűt ötvözte miközben együtt dolgoztunk. Élmény vele az alkotói munka, a végeredmény pedig mindíg egy "wao" amit hozzátesz a képekhez! A stílusa belülről fakad, persze párosul a komoly tapasztalattal és a fanatizmussal. Én ajánlom, de a képei magukért beszélnek."

Judit és Geri

"Olyan fotóst kerestem páros fotózásra, aki nem csak kattingat egy szuper géppel, hanem lát is, minket, a való énünket. Szerencsére hamar rátaláltam Ádám honlapjára és tudtam, hogy Ő az, aki ezt megvalósítja nekünk. A kezdeti izgalmakat gyorsan felváltotta egy könnyed, baráti légkör, így abszolút önmagunkat tudtuk adni. Nagyon szeretem Ádám egyedi stílusát és bátran ajánlom Mindenkinek, akik igazán profi képekkel szeretnének gazdagodni."

Balla Csilla - Extreme Room

"Ádám fotózási stílusa egyedi és ez nem csak a vintage vonalra értendő. A fotózás közben nagyon megfontolt volt, nem kapkodta el, kereste a megfelelő pillanatot és elkapta. Teljes mértékben elégedett voltam a szervezésével, azzal ahogy megtalálta a fotózás történetét az én stílusom figyelembe vételével. És a végeredmény... Pontosan olyan fotók készültek amikre boldogan nézek majd vissza 40 év után is."

Görgényi Gabi - Galaktika Virágüzlet

"Ádámot régóta követem... régóta ismerem. Nagyon tetszettek a munkái. A fotózás jó hangulatban telt, igaz megalapoztuk némi stílusos zenével. Kihozta belőle a maximumot, a képek magukért beszélnek. Ha valaki olyan fotóst keres aki nem a megszokott beállított képeket lövi... na annak Ádám való! Csakis ajánlani tudom!"

Lala és Tibi

"Szerettünk volna a NAGY pörgős, izgulós NAP előtt egy nyugodt, romantikus fotózást olyan helyen amit nagyon szeretünk, azokkal amiket/akiket szeretünk, azzal az előzménnyel, hogy nem szeretünk fotózkódni. Örülünk, hogy rád találtunk, gyönyörű jegyesfotóink születtek Tatán, Pollyval... amit minden alkalommal örömmel nézünk vissza. És ami a legjobb bennük/benned, hogy nem hasonlít semmihez. Köszönjük mégegyszer!!!!"

Victory Vintage Model

"Fontos, hogy a fotós figyeljen a részletekre fotózás közben is, ne csak az utómunkára bízza, pl. jelezze ha egy póz előnytelen, vagy rosszul áll egy tincs stb, Ádám ebben profi. Számomra a fekete fehér klasszikus fotózás hazai mestere."

  sieberdesign.hu © 2018 Minden jog fenntartva